Herfstwandeling

2 november, P-plaats Tjaarda's laan in ORANJEWOUD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stichting MOM organiseert een gezellige wandeling in Oranjewoud voor ouders van een kind met een beperking op woensdagochtend 2 november a.s. Als ouder met een kind met een beperking, kom je in situaties waarbij je niet weet wat je moet doen of niet weet hoe je ermee om moet gaan. Het kan dan fijn ...

Lees meer

Stichting MOM organiseert een gezellige wandeling in Oranjewoud voor ouders van een kind met een beperking op woensdagochtend 2 november a.s.

Als ouder met een kind met een beperking, kom je in situaties waarbij je niet weet wat je moet doen of niet weet hoe je ermee om moet gaan. Het kan dan fijn zijn om te praten met een andere moeder of vader die ook een kind heeft waarbij de ontwikkeling anders loopt dan verwacht.

Stichting MOM (Moeders Ondersteunen Moeders) organiseert, onder leiding van Mind2Run, een herfstwandeling voor ouders met een kind met een beperking. Je kunt tijdens de wandeling ervaringen uitwisselen, elkaar ondersteunen of gewoon gezellig kletsen. Wandelen in het bos vermindert de stress waardoor je meer ontspannen bent en de gesprekken makkelijker gaan.

Waar en wanneer:
De wandeling vindt plaats op donderdag 2 november 2022. Om 9.30 uur verzamelen we op parkeerplaats Tjaarda’s laan in het bos van Oranjewoud (nabij Heerenveen).
Na afloop nodigen we de deelnemers uit voor koffie/thee met gebak bij Restaurant Tjaarda.

Deelname is GRATIS. Wel graag even aanmelden via info@momondersteuning.nl

Ken je mensen in je omgeving in dezelfde situatie? Mensen die ook hun vragen en zorgen hebben, behoefte hebben om hierover te praten, of gewoon wat ontspanning zoeken. Voel je vrij om deze uitnodiging te delen.

Voor meer informatie over deze wandeling of over Stichting MOM kun je contact met ons opnemen via info@momondersteuning.nl. Je kunt ons ook vinden op Facebook & Instagram en LinkedIn.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 2 november 2022 : vanaf 9:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis