Het begin van de wereld

21 mei, Immanuelkerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Familievoorstelling door Frank Groothof. Als Frank Groothof vertelt hangt de hele familie aan zijn lippen. Je kent Frank Groothof waarschijnlijk al van Sesamstraat en Het Klokhuis. Als theatermaker heeft hij ook verschillende klassieke opera’s bewerkt voor kinderen. Op 21 mei vertelt hij hoe de aar...

Lees meer

Familievoorstelling door Frank Groothof.

Als Frank Groothof vertelt hangt de hele familie aan zijn lippen. Je kent Frank Groothof waarschijnlijk al van Sesamstraat en Het Klokhuis. Als theatermaker heeft hij ook verschillende klassieke opera’s bewerkt voor kinderen. Op 21 mei vertelt hij hoe de aarde eerst woest was, er langzamerhand planten en dieren kwamen en ten slotte ook de mens. Het verhaal wordt afgewisseld met muziek waarin je de kolkende rivieren, weelderige planten, olifanten en vogels kunt horen.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van de basisschool, hun ouders, grootouders en wie er maar mee wil komen. Ook oudere jeugd is uiteraard van harte welkom. Het is echt een voorstelling voor de hele familie. Het begint om 16:00 uur en duurt een uur. De zaal is open vanaf 15:30 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 16:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50
Kinderen : € 2.50 (t/m 12 jaar) € 2.50 (t/m 12 jaar)

Toelichting: Stadjerspas gratis. Als je met een groep wil komen kun je groepskorting krijgen via de penningmeester van gme: pennigmeester@groningermozart.nl.

Voorverkoop: Bij de kinderboekwinkel in Groningen, of www.groningermozartensemble.nl.

Waar is het?

Immanuelkerk
Overwinningsplein 1
9728 GP GRONINGEN
050 5256037

€ 12,50