Het Groot Saxofoonorkest

22 mei, Theater De Bres in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit unieke 14 leden tellend saxofoonorkest onder leiding van initiatiefnemer en dirigent Karl Veen is een ensemble waar alle typen saxofoons in vertegenwoordigd zijn. De bezetting op bestaat uit, één sopranino, 3 sopraansaxen (waarvan één zo nu en dan soprillo speelt), drie alt- en drie tenorsaxen;...

Lees meer

Dit unieke 14 leden tellend saxofoonorkest onder leiding van initiatiefnemer en dirigent Karl Veen is een ensemble waar alle typen saxofoons in vertegenwoordigd zijn.

De bezetting op bestaat uit, één sopranino, 3 sopraansaxen (waarvan één zo nu en dan soprillo speelt), drie alt- en drie tenorsaxen; twee bariton- en een bassaxofoon en 1 Tubax. Hiermee wordt een repertoire gespeeld met werken van rond de wereld. Het repertoire dat wordt gespeeld is vrijwel geheel speciaal voor dit ensemble gearrangeerd door de dirigent en saxofonist Karl Veen.

Het bass quintet dat tijdens dit concert gaat optreden is heel speciaal en bestaat uit Contrabas saxofoon (Tubax) Bassaxofoon twee keer baritonsaxofoon en nog een tenorsax

In de jaren tachtig was Karl Veen als hoofddocent saxofoon verbonden aan de conservatoria van Enschede, Groningen en Leeuwarden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 15:30 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Theater De Bres
Schoolstraat 4
8911 BH LEEUWARDEN
058 2893966
www.theaterdebres.nl
info@theaterdebres.nl

gratis