Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

3 oktober t/m 4 oktober in Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dans door het Shanghai Ballet.

“Dit is het Zwanenmeer zoals het moet zijn, maar zoals men het zelden ziet”

Het wordt zeker het balletfeest van 2017. Vorig jaar werd deze voorstelling van de Engelse topchoreograaf Derek Deane en het Shanghai Ballet juichend ontvangen door pers en publiek.

De voorstelling maakte met 48 zwanen, twee tot driemaal zoveel als normaal, de slogan “met meer zwanen dan men kan tellen” waar. Maar daarbij werd ook de kwaliteit geprezen. De Volkskrant beloonde de voorstelling met 4 sterren en schreef onder meer: “choreograaf Derek Dean een Britse rot in het vak creëert een adembenemend gevarieerd geometrisch vormenspel: een zwanenzee!”

Verder jubelde men: “Emotioneel… pure lyriek…virtuoos…bijzonder.” En een eerdere voorstelling van dit concept werd beloond met de kreet: “Dit is het Zwanenmeer zoals het moet zijn, maar zoals men het zelden ziet.”

Bij dit Grootste Zwanenmeer ter Wereld gaat groot echter samen met hoge kwaliteit. Deze productie is een initiatief van Stardust Theatre, die de Engelse topchoreograaf Derek Deane opdracht gaf zijn prachtige (ook in Londen bejubelde) versie van het Zwanenmeer in te studeren met het Shanghai Ballet. Zo was zijn Zwanenmeer onder andere te zien in The Royal Albert Hall.

In 2017 keert dit indrukwekkende en wonderschone balletepos terug naar Nederland. China toont hiermee aan dat het ook op het gebied van het klassieke ballet tot de wereldtop behoort en het Shanghai Ballet vleugels heeft gekregen!

Data en tijden

di 3 oktober 2017 : 20:15

Prijzen

Volwassen : € 59.00
Kinderen : € 59.00
65 plus : € 59.00
CJP : € 59.00

Toelichting: incl. garderobe en pauzedrankje.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 59,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen