Het kolkt in Assen

22 september, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Programma ‘Het kolkt in Assen’ Tijdens ‘Het kolkt in Assen’ is er een uitgebreid programma voor jong en oud en staat ook de reguliere programmering in het teken van 10 jaar De Nieuwe Kolk. Donderdagavond 22 september is de aftrap van het jubileumweekend. De officiële opening van ‘Het Kolkt in A...

Lees meer

Programma ‘Het kolkt in Assen’

Tijdens ‘Het kolkt in Assen’ is er een uitgebreid programma voor jong en oud en staat ook de reguliere programmering in het teken van 10 jaar De Nieuwe Kolk.Donderdagavond 22 september is de aftrap van het jubileumweekend. De officiële opening van ‘Het Kolkt in Assen’ door Hanneke Bruggeman en burgemeester van Assen, Marco Out. Aansluitend is er een show van zangeres Ellen ten Damme en start in de binnenstad ‘Assen licht op’, een 4-daags gratis te bezoeken uniek lichtfestival in Assen.Vrijdagmiddag gaan de deuren van De Nieuwe Kolk wagenwijd open voor een ‘Open huis’ – de ideale gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen – en ’s avonds is iedereen welkom bij een speciaal kampvuurconcert.Op zaterdagochtend vindt het familiefestival ‘Kleurrijk’ plaats, met een ontdekkingsreis, twee voorstellingen en allerlei activiteiten voor de kleine bezoekers. In de avond staat singer-songwriter MEAU op het podium. Na haar optreden wordt de dag feestelijk afgesloten in het TheaterCafé.


De laatste dag van het weekend begint met een jubileumeditie van de welbekende ‘Kleuterbios’. Daarna kunnen mensen aanschuiven voor een unieke ervaring tijdens de ‘Catwalk brunch’, waar de meest bijzondere acts over de tafel lopen, terwijl je geniet van een overheerlijke brunch. ‘s Avonds kan heel Assen nog één keer genieten van ‘Assen licht op’.

Lees minder

Links

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl