Het leven van en met mijn moeder Wil en Alzheimer

6 december, De Klink in KOUDUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Titus Vogt uit Dokkum is de zoon van Wil Vogt die in 2020 overleden is aan Alzheimer. Hier heeft hij destijds een actie voor gehouden ‘Ik ben Wil en heb Alzheimer’. Doormiddel van indrukwekkende foto’s en verhalen werd Alzheimer onder de aandacht gebracht van velen in de regio Dokkum en verre omst...

Lees meer

Titus Vogt uit Dokkum is de zoon van Wil Vogt die in 2020 overleden is aan Alzheimer. Hier heeft hij destijds een actie voor gehouden ‘Ik ben Wil en heb Alzheimer’.

Doormiddel van indrukwekkende foto’s en verhalen werd Alzheimer onder de aandacht gebracht van velen in de regio Dokkum en verre omstreken. Het verhaal van Wil Vogt en haar familie stond centraal, en bleek herkenbaar voor velen. Nadat zijn moeder was overleden kon hij e.e.a. niet los laten en heeft vervolgens de Stichting ‘IK BEN WIL’ opgericht. Met deze stichting zetten zij zich in voor lokale projecten rondom Alzheimer. Afgelopen juni heeft Titus samen met 2 vrienden de 6 km hoge Kilimanjaro voor de Stichting beklommen, en op dat moment even bij z’n moeder te zijn.

Titus Vogt en Dennis Mellink vertellen over het leven van de moeder van Titus en de ziekte Alzheimer, de Stichting en de beklimming.

De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee.

Het programma start om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Locatie: De Klink in Koudum. Aanmelden voor het Alzheimer Café kan via Gerda Muller: g.muller@alzheimervrijwilligers.nl of 06 25717156

Lees minder

Data en tijden

di 6 december 2022 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Klink
Ds. L. Tinholtstraat 1
8723 CD KOUDUM
0514 521638

gratis