Het Oog van de Storm

3 februari, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

André en Madeleine zijn al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd. André was ooit een succesvol schrijver, maar is de laatste tijd verward en vergeetachtig. Madeleine is een sterke, toegewijde vrouw en steun en toeverlaat van André. Hun dochters Anne en Elise zijn dit weekend op bezoek in hun ouderlijk ...

Lees meer

André en Madeleine zijn al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd. André was ooit een succesvol schrijver, maar is de laatste tijd verward en vergeetachtig. Madeleine is een sterke, toegewijde vrouw en steun en toeverlaat van André. Hun dochters Anne en Elise zijn dit weekend op bezoek in hun ouderlijk huis, om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Het Oog van de Storm is een toneelstuk van Florian Zeller, die eerder de komische voorstelling De Waarheid en het bejubelde stuk De Vader schreef. Het Oog van de Storm was onder meer al te zien in Parijs en Londen. Voor de Nederlandse uitvoering is er een cast van topacteurs met Anne Wil Blankers, Hans Croiset, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw, Zouhair Mtzai en Bo Bojoh.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 3 februari 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 34.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 34,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen