Het Slotplaatsfestival

30 oktober, Landgoed De Slotplaats in BAKKEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Festival op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen met een groene markt, theater, OERRR activiteiten, eten van dichtbij en korte natuurexpedities! Een duurzame dag voor het hele gezin. Op de groene markt rondom het iconische landhuis De Slotplaats kun je deze dag heerlijk struinen langs kraampjes vol ...

Lees meer

Festival op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen met een groene markt, theater, OERRR activiteiten, eten van dichtbij en korte natuurexpedities! Een duurzame dag voor het hele gezin.

Op de groene markt rondom het iconische landhuis De Slotplaats kun je deze dag heerlijk struinen langs kraampjes vol oude en nieuwe ambacht en vakmanschap. Alles duurzaam en van dichtbij. In het Bos van Knoop blaas je vervolgens eventjes uit voor de theatervoorstelling rondom onze 'poppestien', gebaseerd op het televisieprogramma De Rijdende Rechter.

Tijdens korte thema expedities speur je naar paddenstoelen en diersporen en hoor je verhalen over de herfst en de winterslaap. Onze boswachters van Natuurmonumenten houden spreekuur dus ga ook zeker even bij hen langs! 

Ondertussen kunnen de jonge boswachters in de dop volop speuren, spelen en knutselen bij activiteiten van OERRR. Vergeet niet om schone kleren mee te nemen en laarzen te dragen, want vies worden mag! Natuurlijk proef je gedurende de hele dag wáár je eet. In het restaurant De Slotplaats of bij de foodtruck geniet je van biologische lekkernijen van lokale boeren en leveranciers of van het landgoed zelf!

Het Slotplaatsfestival vindt op zondag 30 oktober plaats op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen en duurt van 11:00 tot 16:00 uur. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten moet worden betaald.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 30 oktober 2022 : 11:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: let op: voor sommige activiteiten moet worden betaald.

Waar is het?

Landgoed De Slotplaats
Foarwurker wei 3
9243 JZ BAKKEVEEN