Het tijdelijke abnormaal

16 juni, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tisjeboy Jay, trekt met zijn internetfilmpjes honderdduizenden kijkers. Zijn theatershow gaat over het leven in het tijdelijke abnormaal. Voormalig boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Fransic, oftewel Tisjeboy Jay, trekt met zijn hilarische internetfilmpjes honderdduizenden k...

Lees meer

Tisjeboy Jay, trekt met zijn internetfilmpjes honderdduizenden kijkers. Zijn theatershow gaat over het leven in het tijdelijke abnormaal.

Voormalig boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Fransic, oftewel Tisjeboy Jay, trekt met zijn hilarische internetfilmpjes honderdduizenden kijkers. Op 29 november 2019 maakte hij zijn theaterdebuut in een uitverkochte grote zaal van Parkstad Limburg theaters.

Nu zijn debuutshow van het net naar het doek abrupt tot stilstand is gekomen presenteert Jay Het Tijdelijke Abnormaal. Een theatershow waarin hij je meeneemt in zijn leven tijdens het door corona ontstane 'tijdelijke abnormaal'.

Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond, maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook als volgt: 'als jij lacht, dan lach ik ook.'

Lees minder

Data en tijden

wo 16 juni 2021 : 19:00 - 20:30
wo 16 juni 2021 : 21:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader