Het uur van de Wolf - Linda Ronstadt & Friends

9 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziek van één van de meest toonaangevende vrouwelijke rockartiesten! In dit twee uur durende West Coast rock, folk en americana muziekspektakel nemen Lana Wolf en haar fantastische band je mee naar de periode van de roerige jaren ‘70 tot aan 2006, het jaar waarin Linda Ronstadt haar laatste album ...

Lees meer

Muziek van één van de meest toonaangevende vrouwelijke rockartiesten!

In dit twee uur durende West Coast rock, folk en americana muziekspektakel nemen Lana Wolf en haar fantastische band je mee naar de periode van de roerige jaren ‘70 tot aan 2006, het jaar waarin Linda Ronstadt haar laatste album opnam. Vlak hierna werd Linda gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson.

Tijdens haar veertigjarige carrière was Linda Ronstadt één van de meest toonaangevende vrouwelijke rockartiesten in Amerika. Met 40 miljoen verkochte albums en 11 Grammy Awards, was er geen artieste in zoveel genres zo succesvol als La Ronstadt. Niet voor niets werd ze in 2014 toegevoegd aan de prestigieuze Rock & Roll Hall Of Fame. De vrienden van Linda komen ook aan bod in deze show: the Eagles, Little Feat, Neil Young, J.D Souther, Elvis Costello, Randy Newman, Dolly Parton, Carla Bonhoff en anderen.

Lana Wolf is onder meer bekend van The American Country Legends, The Queen Experience en Rockopera in Concert. Samen met haar band garandeert ze je een heerlijke muziekavond.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 24.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl