Het Verbond Groningen

17 september t/m 19 september, Diverse locaties stad Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een theater-ontdekkingstocht langs 3 unieke voorstellingen in Groningen Stad. 12 makers, zowel amateur als professioneel, spelen op 12 bijzondere locaties een nooit eerder vertoonde voorstelling van een half uur. Het publiek gaat in groepen van 25 mensen langs drie voorstellingen, waarvan 1 door he...

Lees meer

Een theater-ontdekkingstocht langs 3 unieke voorstellingen in Groningen Stad.

12 makers, zowel amateur als professioneel, spelen op 12 bijzondere locaties een nooit eerder vertoonde voorstelling van een half uur. Het publiek gaat in groepen van 25 mensen langs drie voorstellingen, waarvan 1 door hen gekozen is en de andere twee nog een verrassing zijn. Voor iedereen een avond vol experimenten: zowel theatermakers als toeschouwers proberen nieuwe vormen, nieuwe publieksopstellingen en nieuwe disciplines.

Het Verbond Groningen is georganiseerd door Het Team Producties, een collectief van vier jonge theaterprofessionals. Tim van der Molen, Anniek Akkerman, Jolien Akkerman en Siebren de van der Schueren organiseerden vorig jaar de eerste editie in slechts 10 weken, maar pakken het deze tweede keer iets anders aan. “We willen nu meer de nadruk gaan leggen op het experimentele karakter van Het Verbond. We bieden makers een plek om dingen uit te proberen.

De voorstellingen zijn vaak echt de uitkomsten van een artistiek onderzoek,” zegt Het Team. De routes zijn zo samengesteld dat elk een bijzonder inkijkje geeft in de diversiteit van het theaterlandschap van Groningen, zodat ook het publiek nieuwe vormen, stijlen en makers leert kennen. Want daar draait Het Verbond om: een plek creëren voor ontdekkingen en een broedplaats zijn voor nieuwigheden.

Op 17, 18 en 19 september 2021 zijn de 12 theatermakers van Het Verbond Groningen te bewonderen in de stad op bijzondere locaties zoals kerken, scholen, musea en cafés. Met o.a. ZuHause, Het Kanaal, De Noorderlingen en De Dames Slier!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 20:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader