Het Voedselbos

8 december, Dorpshuis De Groenenberg in GLIMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Groenenberglezing tijdens broodje met.... door Madeleine Duran Madeleine Duran van het voedselbos vertelt ons over dit kennis- en inspiratiecentrum. In het voedselbos wordt met een groep vrijwilligers voedsel, natuur en inspiratie gecreëerd, met een overvloedige opbrengst voor iedereen. Het voedse...

Lees meer

Groenenberglezing tijdens broodje met.... door Madeleine Duran

Madeleine Duran van het voedselbos vertelt ons over dit kennis- en inspiratiecentrum. In het voedselbos wordt met een groep vrijwilligers voedsel, natuur en inspiratie gecreëerd, met een overvloedige opbrengst voor iedereen.
Het voedselbos is prachtig gelegen aan de Drenthse Aa. Het is omgeven door oude houtwallen, een walhalla voor allerlei diersoorten. De ecologische verbindingszone tussen de natuur zone van het voedselbos en de groengebieden in de omgeving. Meer biodiversiteit en minder CO2.
In de lezing blikt Madeleine Duran terug op de historie van het terrein van het voedselbos en kijkt vooruit op wat Voedselbos te Glimmen kan betekenen voor de toekomst van de lokale gemeenschap. Bijzonder interessant voor alle Glimmenaren in deze tijd waarin onze hele voedselketen ter discussie staat.
Van harte welkom in Dorpshuis De Groenenberg, Markeweg 17 te Glimmen

Lees minder

Links

Data en tijden

do 8 december 2022 : 12:30 - 13:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 7.00 € 7.00

Voorverkoop: geboektinharen.nl; activiteiten@degroenenberg.nl.

Waar is het?

Dorpshuis De Groenenberg
Markeweg 17
9756 BZ GLIMMEN
050 4062200