Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

13 september t/m 15 september, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Theateralliantie. Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht laat je de wereld zien door de ogen van iemand die met autisme leeft en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart. Tegelijk levert dat ook een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen op. C...

Lees meer

Toneel door Theateralliantie.

Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht laat je de wereld zien door de ogen van iemand die met autisme leeft en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart.

Tegelijk levert dat ook een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen op. Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft, treft de dode hond van de buurvrouw in de tuin aan. Hij wordt verdacht van de moord op de hond en gaat op onderzoek uit om de dader te achterhalen. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher achter onverwachte waarheden die zijn wereld op zijn kop zetten.

De voorstelling is gebaseerd op de roman The curious incident with the dog in the nighttime van Mark Haddon. Wereldwijd zijn er meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en won het boek diverse literaire prijzen. In 2012 volgde een toneelbewerking door The National Theatre in Londen, die 7 Oliver Awards won.

Op Broadway sleepte de voorstelling diverse prijzen in de wacht waaronder 5 Tony Awards. Het zal de eerste keer zijn dat The curious incident with the dog in the nighttime in een Nederlandse vertaling te zien zal zijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 13 september 2021 : 20:00 - 21:30
di 14 september 2021 : 20:00 - 21:30
wo 15 september 2021 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 44.70

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 44,70

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader