Het Zuidelijk Toneel - Infinity Chan

12 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel (16+). Een vrouw zoekt geborgenheid in de duistere krochten van het internet. Ze wil los komen van zichzelf en creëert avatars die veel verder durven te gaan. Zo beginnen ongemerkt de fysieke en digitale wereld door elkaar te lopen en rijst de vraag: als het internet een bewustzijn heeft; ho...

Lees meer

Toneel (16+).

Een vrouw zoekt geborgenheid in de duistere krochten van het internet. Ze wil los komen van zichzelf en creëert avatars die veel verder durven te gaan. Zo beginnen ongemerkt de fysieke en digitale wereld door elkaar te lopen en rijst de vraag: als het internet een bewustzijn heeft; hoe zou het zich dan wreken? Infinity Chan is een unheimische onderdompeling in een op anime geïnspireerde wereld over de vraag wie verantwoordelijkheid draagt wanneer digitale creaties een eigen leven gaan leiden.

Eva Line de Boer wil niets of niemand uitsluiten, maar heeft dit gedachte-experiment nog nooit zo ver doorgetrokken. Ze rekt haar eigen denkbeeld en dat van de toeschouwer op en gaat op zoek naar de grenzen van empathie: Hoe dicht kun je bij iemand komen wiens gedachtegoed mijlenver van je af staat? Vanaf welk moment is empathisch zijn niet langer ethisch verantwoord?

Over Het Zuidelijk Toneel
Het Zuidelijk Toneel staat bekend om theatrale ontmoetingen die het publiek prikkelen anders naar de wereld te kijken. Ontmoetingen en nieuwe inzichten leiden tot nieuwe en verrassende inzichten.

Triggerwaarschuwing: deze voorstelling bevat gevoelige content omtrent seksisme, homofobie, racisme, (seksueel) geweld en suïcide.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 12 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,50