Hielper Jaarmarkt

25 juni, Centrum in HINDELOOPEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 25 juni a.s. zullen een deel van de sfeervolle karakteristieke straten van Hindeloopen omgetoverd worden tot Hielper Jaarmarkt. Dé markt om te beleven. Allereerst kunt u de meest geweldige producten bekijken en kopen van de ruim 30 standhouders die op de Hielper Jaarmarkt zullen staan. De markt w...

Lees meer

Op 25 juni a.s. zullen een deel van de sfeervolle karakteristieke straten van Hindeloopen omgetoverd worden tot Hielper Jaarmarkt. Dé markt om te beleven. Allereerst kunt u de meest geweldige producten bekijken en kopen van de ruim 30 standhouders die op de Hielper Jaarmarkt zullen staan. De markt word nog uitgebreider door de kinderkleedjesmarkt, waar de kinderen hun leuke producten uitstallen en verkopen.

Wanneer u gezellig over de markt loopt, komt u ook her en der diverse demonstraties van oude ambachten tegen. Deze oude ambachten zijn erg leuk om te zien. Naast de kramen zijn er op het Vondelingenplein ook fantastische optredens van Folklorische zang- en dansgroep Aald Hielpen en het Shanty- en folk koor de Bakhústerheech Sjongers gepland. Tijdens de markt kunt u regelmatig genieten van een optreden. Aan de kinderen is ook gedacht en daarvoor zullen er regelmatig leuke poppenkastvoorstellingen zijn. Zanger Rein komt vanaf 16.00 uur de gezellige markt muzikaal afsluiten. Bij de Hielper Jaarmarkt is er gratis entree en parkeren kan in de buurt.

Kijk op de facebookpagina https://www.facebook.com/hindeloopermarkten voor meer en actuele informatie.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Centrum

8713 JP HINDELOOPEN