Hilltop Howlers

3 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

It’s boogie time baby! Ex zwarte cross-directeur en voormalig Voederbietelsbaas Hendrik Jan Lovink komt met zijn relatief nieuwe all-star band Hilltop Howlers het dak van Iduna eraf rocken. Inclusief Lawrence Mul, de beste strot en frontman van de Achterhoek. Onvervalste rootsmuziek rechtstreeks ui...

Lees meer

It’s boogie time baby! Ex zwarte cross-directeur en voormalig Voederbietelsbaas Hendrik Jan Lovink komt met zijn relatief nieuwe all-star band Hilltop Howlers het dak van Iduna eraf rocken. Inclusief Lawrence Mul, de beste strot en frontman van de Achterhoek.

Onvervalste rootsmuziek rechtstreeks uit The Boogie Barn, een repetitieschuur gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen die op een diep verscholen plek in de Achterhoek staat. Op deze plek werden de nummers van de band geschreven, geoefend en opgenomen voor de eerste plaat ‘Gloria’ die de ziel van die Boogie Barn in zich draagt Het tweede Hilltop Howlers-album is trouwens ‘as we typ’ in de maak, dus verwacht ook hagelnieuwe swampy rock ’n roll krakers van deze eigenzinnige knasterds!

Naast Hendrik-Jan en Lawrence laten gitarist Pieter ‘Automatic Sam’ Holkenborg, Hammondorganist Geo Wassing, drummer Daan Boers en bassist Joep Lankveld hun instrumenten huilen als die wilde wolven die gelukkig weer in Nederland rondstruinen. Zak door je knieën en huil mee met Hilltop Howlers.

Support komt van Poppa Jay & the Holy Rollers uit Drachten. Energieke rock & roll die je voet doet stampen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 12.50

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00