Hindeloopen... vrij en blij!

5 mei, Museum Hindeloopen in HINDELOOPEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hindeloopen... vrij en blij is het thema van de kinderactiviteit in de meivakantie. De coronavirus heeft er voor gezorgd dat deze activiteit niet in het museum zelf kan. Geen nood! De kinderwerkgroep heeft weer een spannende speurtocht door Hindeloopen bedacht. Deze ontdekkingsreis is extra feest...

Lees meer

Hindeloopen... vrij en blij is het thema van de kinderactiviteit in de meivakantie. De coronavirus heeft er voor gezorgd dat deze activiteit niet in het museum zelf kan. Geen nood!

De kinderwerkgroep heeft weer een spannende speurtocht door Hindeloopen bedacht. Deze ontdekkingsreis is extra feestelijk vanwege bevrijdingsdag. Als er een jolige feestganger bij het museum opduikt, gebeuren er allemaal vreemde dingen. Deze feestganger had een hele andere stad voor zijn feestje uitgezocht.

Maar door een misverstand komt hij in Hindeloopen terecht. En daar weet hij geen snars van! Gelukkig weten de kinderen door het doen van de speurtocht heel veel van Hindeloopen. Bijvoorbeeld dat er in Hindeloopen een synagoge heeft gestaan. En waarom de Wipbrug die naam heeft. Misschien ontdekken ze ook welke vreemde vissen er in de leugenbank huizen.

Op verschillende plekken staan schatkistjes met opdrachten. Maar ook een letter. Wie is zo knap en kan aan het eind van de tocht van die letters iets maken dat te maken heeft met 5 mei? De vreemde feestganger begint Hindeloopen steeds leuker te vinden. Hij hoeft niet weer terug naar die andere stad!

De speurtocht is op woensdagmiddag 5 mei 2021 voor kinderen van 6-12 jaar.
Start: 14.00 uur op het pleintje voor het museum.

Vanwege het coronavirus zijn er een aantal zaken anders dan anders. De kinderen kunnen alleen meedoen onder begeleiding van ouders, verzorgers of andere familieleden. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het naleven van de coronamaatregelen. De activiteit vindt in de buitenlucht plaats.

Opgeven van tevoren is noodzakelijk en kan t/m maandag 3 mei bij Museum Hindeloopen. Telefonisch: 0514-521420 of via de mail: info@museumhindeloopen.nl. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen.

Knutselen in het museum kan nu ook niet, maar als de kinderen de speurtocht tot een goed einde hebben gebracht, krijgen ze nog een leuke attentie. En gaan we controleren of onze vreemde gast nu wel genoeg weet van Hindeloopen!

Geef je gauw op en .....duim voor mooi weer. Kosten voor de speurtocht met onderweg een lekkere verrassing en na afloop een leuke attentie is € 4,00 per kind. Begeleiders zijn gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 5 mei 2021 : 14:00

Prijzen

Kinderen : € 4.00

Toelichting: begeleiders gratis.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Museum Hindeloopen
Dijkweg 1
8713 KD HINDELOOPEN
0514 521420
www.museumhindeloopen.nl
info@museumhindeloopen.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader