uitverkocht

Hûnekop - Foar De Bern

29 oktober, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een optreden van Hûnekop speciaal voor de jongste fans! Eindelijk weer een Hûnekopfestival! Het laatste officiële Hûnekopfestival was in 2019, maar dit jaar zal het eindelijk weer heven in Poppodium Iduna te Drachten. Op 29 Oktober zal de Hûnekop een optreden geven van minstens twee uren met een f...

Lees meer

Een optreden van Hûnekop speciaal voor de jongste fans!

Eindelijk weer een Hûnekopfestival!

Het laatste officiële Hûnekopfestival was in 2019, maar dit jaar zal het eindelijk weer heven in Poppodium Iduna te Drachten. Op 29 Oktober zal de Hûnekop een optreden geven van minstens twee uren met een fijne selectie uit het eeuwig groeiende repertoire, waaronder natuurlijk hun laatste dikke hit “wy kam fram Fryslân”. Zoals gewoonlijk staan er weer meer toffe artiesten van Friese bodem op de bühne.

Een Hûnekopfestival zou geen Hûnekopfestival zijn zonder ‘Hûnekop foar de bern’. Zaterdagmiddag gaat Iduna speciaal voor de jongste fans open waar zij kunnen genieten van een akoestisch optreden en de bandleden nog even kunnen ontmoeten. Wacht niet te lang als echte Hûnekopfan met het kopen van kaartjes, want ieder jaar gaan die supersnel!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : vanaf 14:30 ( uitverkocht )

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 5,00