Hobbyavond Aquaria H-S

5 december, Wijkcentrum De Kern in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Aquariumvereniging Aquaria H-S houdt op maandag 5 december a.s. om 19:45 uur in Wijkcentrum "De Kern" aan de Rembrandtlaan 72A te Hoogezand haar maandelijkse hobbyavond, die ook gratis toegankelijk is voor niet leden. Op de komende hobbyavond zal de uitslag van de huiskeuring worden gepresenteerd....

Lees meer

Aquariumvereniging Aquaria H-S houdt op maandag 5 december a.s. om 19:45 uur in Wijkcentrum "De Kern" aan de Rembrandtlaan 72A te Hoogezand haar maandelijkse hobbyavond, die ook gratis toegankelijk is voor niet leden.

Op de komende hobbyavond zal de uitslag van de huiskeuring worden gepresenteerd. De huiskeuring is een elk jaar terugkerend evenement bij Aquaria HS, waarbij een keurmeester de deelnemers langs gaat om de aangemelde aquaria aan zijn spiedende blikken te onderwerpen. Hij doet dat aan de hand van het keuringsreglement van de Nederlandse Bond Aqua Terra (NBAT), waarin uitgebreid staat beschreven, waaraan de verschillende typen aquaria moeten voldoen. Dit jaar zijn er twee categoriën vertegenwoordigd, naast gezelschapsaquaria zijn er ook speciaal aquaria die meedoen.

Afgelopen maand heeft Jacko Mellisie, bondskeursmeester, bij de vereniging zes aquariums van leden beoordeeld. Op de hobbyavond zal de hij de resultaten van de keuring presenteren, waarbij hij van elke aquaria de bijzonderheden en goede punten op de voorgrond zal zetten, ook zal de keurmeester tips en adviezen geven tot mogelijke verbeteringen. De aanwezigen kunnen zelf hierover meepraten en kijken in hoeverre dit overeen komt met de opmerkingen van keurmeester. Het verhaal zal worden ondersteund door prachtige film- en fotobeelden van de deelnemende aquaria.

Nieuwsgierig geworden naar de lezing kom dan maandag 5 december a.s. geheel vrijblijvend naar de hobbyavond. Voor meer informatie kan u ook terecht op de website van Aquaria H-S, www.aquariahs.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 5 december 2022 : 19:45 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Wijkcentrum De Kern
Rembrandtlaan 72a
9601 XD HOOGEZAND
0598 393934