Hoe organiseer ik een Meezingcafé en een Open Podium?

10 november, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Kultuurloket biedt 4 keer per jaar een workshop aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé en een Open Podium. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis, kerk enz. een mooie avond te kunnen organiseren. ...

Lees meer

Het Kultuurloket biedt 4 keer per jaar een workshop aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé en een Open Podium. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis, kerk enz. een mooie avond te kunnen organiseren.

De avond bestaat uit twee blokken van ongeveer een uur met daarin een pauze. Wanneer je deelneemt aan de workshop krijg je toegang tot alle songteksten die gebruikt worden in het Meezingcafé. Deelname kost 10 euro per persoon.

Heb je liever hulp bij het organiseren van een eerste Meezingcafé op jouw locatie of wil je dat wij het van A t/m Z voor je uitvoeren? Ook dat is mogelijk! Stuur een e-mail naar hallo@kultuurloket.nl met jouw vraag en dan nemen we contact met je op.

Meezingcafé
Ken je het Meezingcafé al? Livemuziek, samen heerlijke evergreens zingen en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het Meezingcafé! Jong en oud zingt uit volle borst mee met Ede Staal, The Rolling Stones of misschien wel jouw verzoeknummer. De songteksten worden op een groot scherm geprojecteerd en de bar is geopend. Het KultuurLoket en VRIJDAG organiseren regelmatig een Meezingcafé. Je bent van harte welkom!

Open Podium
Bij een Open Podium gaat iedereen die het aandurft in de spotlights staan! Podiumkunstenaars uit de hele provincie Groningen en van alle toonaarden treden op met acts of presentaties. Alles kan en mag: een solo-presentatie, optreden met een koor, band of toneelclub, een dansact of poëzievoordracht. Het KultuurLoket organiseert regelmatig zelf een Open Podium. Daarnaast worden op talrijke andere locaties ook Open Podia georganiseerd. Durf jij het aan om in de spotlights te gaan staan?

Lees minder

Links

Data en tijden

do 10 november 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 10,00