Hoe warmpjes zit jij erbij?

26 november, Nefesh, praktijk voor zielsverbinding in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing: een geinspireerde bijeenkomst waar gesprek en persoonlijke en spirituele groei centraal staat rondom het thema energie. Hoe warmpjes zit jij erbij? De energierekening kan je behoorlijke kopzorgen bezorgen, met als gevolg dat je niet meer durft te ondernemen en de kachel een beetje lager ze...

Lees meer

Lezing: een geinspireerde bijeenkomst waar gesprek en persoonlijke en spirituele groei centraal staat rondom het thema energie.

Hoe warmpjes zit jij erbij?
De energierekening kan je behoorlijke kopzorgen bezorgen, met als gevolg dat je niet meer durft te ondernemen en de kachel een beetje lager zet. Maar wat is energie eigenlijk? En hoe werkt dat? En wat doen zorgen over de energie rekening met jouw eigen energie huishouding? En is die energiecrisis eigenlijk wel een crisis of verhult ze de mogelijkheden van vrije energie? En heb jij daar ook toegang toe?

Als de huidige energiecrisis (en meer) je niet in de koude kleren gaat zitten, terwijl je juist verlangt naar warmte en verbinding met het heilige vuur, voel je dan welkom op zaterdag 26 november om 10:00h

Vraag en praat mee en krijg diepere antwoorden dan dat je had durven verwachten.

Lezing in satsang stijl

“Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
Liefde zegt me dat ik Alles ben.
Tussen die twee stroomt mijn leven.”
Nisargadatta Maharaj

Satsang staat voor de ontmoeting met het zuivere. Een bijeenkomst waar gesprek en spirituele groei of zielsontwikkeling centraal staat. Soms wordt er een onderwerp uitgelicht zoals het leven na de dood, de astrale wereld of engelen. En vaak ontstaat er in het ont-moeten dat wat er gezegd en verteld mag worden.
Er is tijdens deze bijeenkomsten alle ruimte voor vraag- en antwoord. De bijeenkomsten zijn geïnspireerd, maar inspireren bovenal! Na een bijeenkomst ga je ‘verlicht’ weg en voel je tevredenheid, rust en zachtheid in jezelf.


De spreker: René Blom
Levend in jeZelf
René Blom is een geïnspireerd spreker en leraar. Zijn leven heeft hem in contact gebracht met diepgaande zielservaringen die hem een ruime kennis hebben gebracht van Gene Zijde. René staat met beide benen op de grond en haalt alle poespas uit de zweverige taal. Vanuit een onuitputtelijke bron van Liefde geeft, deelt, heelt en confronteert hij zodat jij kan Leven in jezelf. Jouw ware essentie.

Praktische informatie
Praktijk voor zielsverbinding Nefesh nodigt je uit om samen met een gratis introducee te luisteren naar hem, van waaruit een bijzonder gesprek zal ontstaan.
Locatie: praktijk voor zielsverbinding, Nefesh, aan de Splitting 7, Drachten
Tijd: 10:00h – 12:30h
Maximaal aantal deelnemers:
Kosten: 20,- (introducee gratis)
Parkeergelegenheid voor en nabij het pand (Gratis)
Koffie / thee en wat lekkers staan klaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 10:00 - 12:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Toelichting: introducee gratis.

Waar is het?

Nefesh, praktijk voor zielsverbinding
Splitting 7
9202 LC DRACHTEN
06-37696101
www.mediumpraktijkopleiding.nl, www.praktijknefesh.nl
info@praktijknefesh.nl

€ 20,00