Holland Dance - Talent On The Move

19 januari 2023, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks Talent On The Move, waarbij je kunt kennismaken met het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Ook dit seizoen kun je weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden he...

Lees meer

Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks Talent On The Move, waarbij je kunt kennismaken met het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Ook dit seizoen kun je weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. De virtuoze en veelzijdige topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten; ieder jaar weer, maar ieder jaar anders!

Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en biedt jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring op te doen. Maak nu kennis met de sterren van morgen!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 19 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 17.55
CJP : € 14.50

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl