Holocaust - Hollywood, de kinderen van Ilse Weber

24 september t/m 25 september, Kazemattenmuseum in KORNWERDERZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Inez Timmer en Tseard Nauta. Deze voorstelling vertelt op indringende wijze over het leven van schrijfster Ilse Weber en de kinderen in haar leven. Deze Joodse vrouw van Duits-Tsjechische afkomst, schreef kinderboeken, hoorspelen en prachtige gedichten. De Duitstalige gedichten...

Lees meer

Muziektheater door Inez Timmer en Tseard Nauta.

Deze voorstelling vertelt op indringende wijze over het leven van schrijfster Ilse Weber en de kinderen in haar leven. Deze Joodse vrouw van Duits-Tsjechische afkomst, schreef kinderboeken, hoorspelen en prachtige gedichten.

De Duitstalige gedichten die ze in het geheim schreef in het model-getto Theresienstadt, waren voor veel gevangenen een baken van hoop en hebben op wonderbaarlijke wijze de oorlog overleefd. Ze vormen 75 jaar later de basis voor deze aangrijpende, meertalige muzikale theatervoorstelling met Inez Timmer en Tseard Nauta. Deze beide artiesten combineren moeiteloos hun zang-, acteer- en muzikale kwaliteiten en maken ‘Holocaust-Hollywood, de kinderen van Ilse Weber’, een voorstelling om nooit meer te vergeten.

De voorstellingen zijn te zien op vrijdag 24 en zaterdag 25 september a.s. in het Kazemattenmuseum te Kornwerderzand. De aanvang is 20.00 uur en de voorstelling, inclusief nagesprek duurt 1,5 uur. Kaarten kosten € 15,00 p.p. en kunnen worden besteld via de website van het Kazemattenmuseum.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kazemattenmuseum
Afsluitdijk 5
8752 TP KORNWERDERZAND
0517 579453
www.kazemattenmuseum.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader