Homebase presents: Slum Village

3 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alsof er nooit een concertpauze is geweest, gaat Homebase gewoon weer verder met legendarische artiesten naar Simplon halen. We zijn verheugd om in deze tijd aan te kondigen dat Slum Village op 3 oktober naar Simplon komt! Slum Village staat bekend als één van de meest invloedrijke hiphopgroepen va...

Lees meer

Alsof er nooit een concertpauze is geweest, gaat Homebase gewoon weer verder met legendarische artiesten naar Simplon halen. We zijn verheugd om in deze tijd aan te kondigen dat Slum Village op 3 oktober naar Simplon komt!

Slum Village staat bekend als één van de meest invloedrijke hiphopgroepen van Detroit. In de jaren ’90 werd de groep bestaande uit jeugdvrienden Baatin, T3 en producer J Dilla populair in de undergroundscene. De grote doorbraak kwam met debuutalbum ‘Fan-Tas-Tic (Vol.1)’, waarna ze mochten touren met A Tribe Called Quest. Sindsdien heeft de groep, mede door het overlijden van J Dilla in 2006 en Baatin in 2009, een aantal wisselingen van de wacht ondergaan. T3 is het enige originele lid dat nog over is en tourt nog steeds, samen met producer Young RJ. In al die jaren zijn de roots van Slum Village altijd overeind gebleven in hun muziek. Mis deze unieke kans om ze live te zien niet!

Naast Slum Village maakt Gronings trots Deejay Irie de avond compleet met een flink krat vol hiphop classics om het Homebase publiek eindelijk weer welkom te heten in Simplon.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 3 oktober 2021 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 21.00 € 21.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 21,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader