Horror en escape tocht

10 december, Restaurant De Turfsteker in WESTERBORK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maak je klaar voor deze angstaanjagende avond! Een unieke Horror night! Je kan namelijk het horror bos niet uit zonder dat je de codes hebt gekraakt. Op 10 December verandert Gasselte in een echt angstaanjagend Bos. Vertel snel je vrienden van dit avontuur, want dit wordt echt onvergetelijk. Jull...

Lees meer

Maak je klaar voor deze angstaanjagende avond! Een unieke Horror night! Je kan namelijk het horror bos niet uit zonder dat je de codes hebt gekraakt.

Op 10 December verandert Gasselte in een echt angstaanjagend Bos. Vertel snel je vrienden van dit avontuur, want dit wordt echt onvergetelijk.

Jullie starten bij Koerscafé Gasselte en gaan van hieruit het enge bos in. Er zijn verschillende “scare zones’ waar je de raadsels moet kraken.

Deze spooktocht onderscheidt zich met haar Escape Room karakter en angstaanjagende acteurs. Jullie moeten niet alleen de tocht maken door het enge bos. Om de tocht te volbrengen moet je onderweg ook raadsels oplossen…….

Elke spooktocht moeten we mensen teleurstellen dus reserveer snel je plekje met je vrienden, familie of collega’s.

Hoe het werkt:

Je kan vanaf twee personen boeken. De tocht is inclusief 1 kop koffie/thee, pompoensoep en een heerlijk broodje. Starttijden zijn vanaf 17.00 uur. Om de 3 minuten start er een groep.

Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen en op welke datum je deelneemt.
Je betaling kan online via IDEAL.
Na betaling is je inschrijving definitief
Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren. ( Je kunt een voorkeur aangeven. Wij weten niet zeker of wij hieraan kunnen voldoen maar doen ons best.)
Je start bij Koerscafé Gasselte
Laatste starttijd zal circa 21.00 uur zijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : vanaf 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.95

Waar is het?

Restaurant De Turfsteker
Hoofdstraat 48
9431AE WESTERBORK
0593 331111