HOWRAH + Euroboy

24 september, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Subroutine Records viert 15e verjaardag. Subroutine 15 jaar! Dat moet gevierd worden en waar kan dat nou beter dan in VERA? Het label is immers ontstaan in Groningen en de heren (Koen en Niek) die het label mede hebben opgericht werkten destijds ook in VERA. Later zijn ze verkast naar Amsterdam en ...

Lees meer

Subroutine Records viert 15e verjaardag.

Subroutine 15 jaar! Dat moet gevierd worden en waar kan dat nou beter dan in VERA? Het label is immers ontstaan in Groningen en de heren (Koen en Niek) die het label mede hebben opgericht werkten destijds ook in VERA. Later zijn ze verkast naar Amsterdam en Rotterdam, omdat er daar nou eenmaal meer werkgelegenheid was.

De wortels van het label zitten nog altijd vast in de klei van Groningen en ze zullen daarom ook hier hun 15e verjaardag vieren. Ze nemen twee avonden in beslag om vier bands los te laten gaan op het VERA podium. Op donderdag: Global Charming en WOLVON. Op vrijdag: HOWRAH + Euroboy.

HOWRAH
Deze supergroep bestaat uit leden van Space Siren, Bombay en Slow Worries en frontman is Cees van Apeldoorn van jaren negentig band Zoppo. kortom, een heuse supergroep. HOWRAH is de naam. En een logisch resultaat van deze formule is een heerlijke cocktail die in het verlengde ligt van eerder genoemde bands. Dwarse, kosmische gitaren, groovy ritmes en sterke praatzang.

Euroboy
Een uitstekende ontdekking voor wie van lawaaierige DIY-pop en praatzang-postpunk houdt (denk aan Lewsberg, Global Charming, Dry Cleaning en ook Deerhunter): Ok Mom, de debuut-EP van Euroboy. Het is het alterego van Doortje Hiddema, een bekend gezicht uit de Nederlandse indiewereld die lid was/is van LGHTNNG en Real Derek.

De kaartverkoop start vrijdag 20 Augustus om 10:00.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 september 2021 : 21:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader