Huiskamer XL: Judy Blank e.a.

4 juli, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zondag 4 juli vindt er weer een nieuwe editie plaats van Huiskamer XL in Iduna. Deze keer zullen singer-songwriters Judy Blank, Berend Riemersma en een nog aan te kondigen artiest ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun mooiste liedjes vertolken in onze coronaproof huiskamer! Judy Blank: Als Judy ...

Lees meer

Zondag 4 juli vindt er weer een nieuwe editie plaats van Huiskamer XL in Iduna.

Deze keer zullen singer-songwriters Judy Blank, Berend Riemersma en een nog aan te kondigen artiest ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun mooiste liedjes vertolken in onze coronaproof huiskamer!

Judy Blank:
Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander gehucht in Louisiana zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar groovy americanaliedjes. De singer-songwriter brak in 2018 door met het in Amerika opgenomen coming-of-age album ‘Morning Sun’, een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem, die niet alleen in Nederland goed in de smaak bleek te vallen. Een jaar later debuteerde ze op SXSW in Austin, ze toerde Europa rond met Susto (US) en in september stond ze als eerste Nederlander ooit op AmericanaFest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. In het najaar van 2019 zag ook EP ‘Morning After’, het rauwere broertje van ‘Morning Sun’, het licht. Het laatste deel van de trilogie ‘Morning Tapes’ bracht Judy, op cassette, afgelopen zomer uit. Het zijn lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen. Puurder dan dit ga je het niet krijgen.

Berend Riemersma:
Traditiegetrouw begint de middag met artiest van Friese bodem. Berend Riemersma is enorm liefhebber van muziek uit de jaren ‘50 en ‘60 en begon zijn carrière met het vertolken van liedjes van zijn inspirators zoals Johnny Cash, Elvis Presley en The Beatles. Maar een aantal jaren terug besloot Berend zijn eigen liedjes te schrijven. Met hulp van Sytse Broersma van De Kast heeft hij een EP gemaakt en meerdere singles uitgebracht waaronder ‘Run Away Together’ en ‘Hungry for Love’. Afgelopen maand bracht hij zijn kersverse single ‘Lay Down Beside Me’, een duet met Lotte Broersma.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 juli 2021 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader