Hullabaloo Festival

28 augustus, Stadspark in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘HULLA = BACK!’ Met deze paar woorden maakte Hullabaloo Festival vandaag bekend terug te keren naar het Stadspark Groningen. Na het gedwongen uitstel door de wereldwijde pandemie in 2020, keert het popfestival op zaterdag 28 augustus terug. Organisator 4PM Entertainment maakt vandaag bekend dat de p...

Lees meer

‘HULLA = BACK!’ Met deze paar woorden maakte Hullabaloo Festival vandaag bekend terug te keren naar het Stadspark Groningen. Na het gedwongen uitstel door de wereldwijde pandemie in 2020, keert het popfestival op zaterdag 28 augustus terug. Organisator 4PM Entertainment maakt vandaag bekend dat de pre-registatie voor het festival is geopend. De muzikale programmering wordt in de komende weken bekendgemaakt. Vanaf dat moment start ook de kaartverkoop.

De eerste editie van Hullabaloo Festival in 2019 werd goed ontvangen door het publiek. Grote namen als Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies stonden tijdens de eerste editie op het Hullabaloo-podium. De organisatie was al begonnen met de voorbereidingen van de tweede editie toen de coronacrisis uitbrak. “Achter de schermen zijn wij nooit gestopt met de voorbereidingen van de tweede editie. We hebben altijd hoop gehouden dat het moment van samen dansen en een biertje drinken op een festival weer terug zou keren. Tijdens de persconferentie van 28 mei, waar bekend werd dat evenementen mogen plaatsvinden, werd dit startsein gegeven. We mogen weer en we kunnen niet wachten de bezoekers een fantastische festivalervaring te geven!” Aldus Mitchel Bovenlander, 4PM Entertainment.

Hullabaloo Festival

Hullabaloo wordt georganiseerd door 4PM Entertainment, dat bekend is van onder meer Kingsland Festival en De Helden van Oranje. Hullabaloo belooft bezoekers mee te nemen op een muzikale reis in het prachtige Groningse stadspark. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen samen in het topje van Nederland: Groningen. Met een kwalitatieve programmering bestaande uit welbekende artiesten, maar ook talenten van de toekomst, is Hullabaloo hét festival waar complete chaos overgaat in de liefde voor muziek.

Ambitie

De organisatoren zijn ambitieus: binnen vijf jaar hopen ze uit te groeien tot een volwaardig weekendfestival van drie tot vier dagen waarbij ieder jaar een stap gezet kan worden in de grootte van de artiesten op de programmering. De combinatie van een prachtige locatie, nationale- en internationale artiesten, samenwerkingen met enthousiaste lokale ondernemers en toegankelijkheid voor alle leeftijden maken dit festival uniek.

Praktische informatie

Het festival is voor alle leeftijden. Begeleiding door een volwassene van bezoekers onder 14 jaar is verplicht. Meer informatie en pre-registratie via www.hullabaloofestival.nl.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadspark
Concourslaan 5
9727 KC GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader