Human Library

3 december, Akerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De organisatie 'Groningen with Ukraine' organiseert een Human Library met Oekraïners. In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Gevluchte Oekraïners, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. De Human Library vindt plaats in de A-Kerk tijdens de tentoonstelling 'Oekraïne het pad...

Lees meer

De organisatie 'Groningen with Ukraine' organiseert een Human Library met Oekraïners. In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Gevluchte Oekraïners, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt.

De Human Library vindt plaats in de A-Kerk tijdens de tentoonstelling 'Oekraïne het pad naar vrijheid'. Dit is een tentoonstelling over Oekraïense fotografie van de jaren zeventig tot nu, gepresenteerd door Noorderlicht en de A-Kerk.

Tijdens deze menselijke bibliotheek zijn verschillende Oekraïense vluchtelingen aanwezig om hun verhaal te vertellen. Deelnemers kunnen aanschuiven bij een vluchteling en persoonlijke vragen stellen over de verbijsterende gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Waarom: Nederlanders toegang geven tot Oekraïners en gesprekken die we normaal gesproken in ons dagelijks leven niet hebben. Het geeft de mogelijkheid om meer begrip te krijgen voor de situatie waarin vluchtelingen verkeren en de aandacht niet af te laten dwalen van de gruwelijke oorlog.

Voertaal: Engels

Lees minder

Data en tijden

za 3 december 2022 : 12:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Akerk
Akerkhof 2
9711 JB GRONINGEN
050 3123569
www.akerk.nl
info@groningerkerken.nl

gratis