Humsterland-arrangement

27 augustus, Visserijmuseum in ZOUTKAMP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandeling van ruim 20 kilometer door het Nationaal Landschap Middag-Humsterland in combinatie met een vaartocht over het Reitdiep, opg. zk4@visserijmuseum.com. Heb je zin in een sportieve en ontspannen dag? Dan is het Humsterland-arrangement wellicht iets voor jou. Geniet van een wandeling van ruim...

Lees meer

Wandeling van ruim 20 kilometer door het Nationaal Landschap Middag-Humsterland in combinatie met een vaartocht over het Reitdiep, opg. zk4@visserijmuseum.com.

Heb je zin in een sportieve en ontspannen dag? Dan is het Humsterland-arrangement wellicht iets voor jou. Geniet van een wandeling van ruim 20 kilometer door het Nationaal Landschap Middag-Humsterland in combinatie met een vaartocht over het Reitdiep.

Groep A wandelt het traject Zoutkamp - Electra - Oldehove - Ezinge - Aduarderzijl - Garnwerd en vaart met de ZK 4 weer terug naar Zoutkamp. Het vertrek is om 08:00 uur vanaf het Visserijmuseum. Deelnemers dienen uiterlijk om 13:15 uur in Garnwerd te zijn.

Groep B vaart van Zoutkamp naar Garnwerd en wandelt het traject dus in omgekeerde richting. De afvaart is om 09:00 uur vanaf het Visserijmuseum. Overigens is de vaartijd circa 2 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Egbert Stoutmeijer via telefoonnummer 06 - 54 94 70 86.

Benodigde gegevens bij opgave: datum, groep A of groep B, aantal personen, voor- en achternaam, mobiel nummer, eventuele dieetwensen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 augustus 2022 : 8:00 - 16:30

Toelichting: groep A (wandelen-varen) vertrekt om 08:00 uur en groep B (varen-wandelen) vertrekt om 09:00 uur

Prijzen

Volwassenen : € 40.00

Toelichting: incl. lunchpakket, verzorging onderweg en routeboekje.

Waar is het?

Visserijmuseum
Reitdiepskade 11
9974 PJ ZOUTKAMP
0595 401957

€ 40,00