Hunsingo-arrangement

26 juni, Visserijmuseum in ZOUTKAMP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een combinatie van wandelen langs en varen over de Groninger maren en diepen in het Marnegebied, opg. activiteiten@visserijmuseum.com De route van circa 20 kilometer start bij het Visserijmuseum in Zoutkamp en eindigt bij De Jongens uit de buurt in Winsum. De vaartocht beleeft u in alle rust aan bo...

Lees meer

Een combinatie van wandelen langs en varen over de Groninger maren en diepen in het Marnegebied, opg. activiteiten@visserijmuseum.com

De route van circa 20 kilometer start bij het Visserijmuseum in Zoutkamp en eindigt bij De Jongens uit de buurt in Winsum. De vaartocht beleeft u in alle rust aan boord van de elektrisch aangedreven ZK 31, een replica van een houten garnalensloep waarmee vroeger vanuit Zoutkamp op de Lauwerszee werd gevist.

Groep A wandelt het traject Zoutkamp - Houwerzijl - Leens - Warfhuizen - Mensingeweer - Winsum en vaart met de ZK 31 weer terug naar Zoutkamp. Het vertrek is om 08:00 uur vanaf het Visserijmuseum. Deelnemers dienen uiterlijk om 13:15 uur in Winsum te zijn.

Groep B vaart vanuit Zoutkamp via het Reitdiep, het Hunsingokanaal en diverse Groninger maren en diepen naar Winsum om vervolgens terug te wandelen naar Zoutkamp. De afvaart is om 09:00 uur vanaf het Visserijmuseum. De vaartijd is circa 2 uur.

Benodigde gegevens bij opgave: datum, groep A of groep B, aantal personen, voor- en achternaam, mobiel nummer, eventuele dieetwensen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 8:00 - 16:30

Toelichting: groep A (wandelen-varen) vertrekt om 08:00 uur en groep B (varen-wandelen) vertrekt om 09:00 uur

Prijzen

Volwassenen : € 30.00

Toelichting: incl. lunchpakket, verzorging onderweg en routeboekje.

Waar is het?

Visserijmuseum
Reitdiepskade 11
9974 PJ ZOUTKAMP
0595 401957

€ 30,00