Huub Stapel - Alleen Familie

23 februari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Er gaat geen ruzie zo diep als familieruzie De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde is terug. Huub Stapel wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. Net als scho...

Lees meer

Er gaat geen ruzie zo diep als familieruzie

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde is terug. Huub Stapel wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. Net als schoonfamilie, stief-familie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Er gaat geen ruzie zo diep als familieruzie. Tegelijkertijd kun je een familieband nooit verbreken. Een huwelijk kun je ontbinden en een vriendschap beëindigen. Familie blijft altijd. Persoonlijker dan ooit, leidt Huub je langs feesten der herkenning en verborgen verledens in een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling. Over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 23 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl