Huwelijks High Tea

25 september, Hatsum in DRONRYP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dronrijp – Op Hatsum zal op zondag 25 september 2022 het decor zijn van de Huwelijks High Tea, een bruidsbeurs 2.0. Aanvang 13:30 uur entree € 7,50. Huwelijk op Hatsum presenteert: Huwelijks High Tea op Hatsum! Heb je trouwplannen en heb je zin in lekker eten, een fijne sfeer en wil je laagdrempel...

Lees meer


Dronrijp – Op Hatsum zal op zondag 25 september 2022 het decor zijn van de Huwelijks High Tea, een bruidsbeurs 2.0. Aanvang 13:30 uur entree € 7,50.

Huwelijk op Hatsum presenteert: Huwelijks High Tea op Hatsum!

Heb je trouwplannen en heb je zin in lekker eten, een fijne sfeer en wil je laagdrempelig persoonlijk kennis maken met diverse trouwaanbieders? Dat kan! Terwijl jij zit te snoepen van verleidelijke zoetigheden en hartige heerlijkheden, en een glaasje bubbels achteroverslaat, maak je kennis met wat er op trouwgebied mogelijk is. En op de achtergrond speelt uiteraard de ultieme trouwmuziek :-)

Als dit helemaal jouw ding is, meld je dan aan voor de speciale liefdeseditie van Huwelijks High Tea op Hatsum die 25 september a.s. plaatsvindt in (trouw)Lokaal Op Hatsum te Dronrijp. (aanvang 13.30 uur). Entree: 7.50 Euro per persoon. Alleen met reservering.

Lees minder

Links

Waar is het?

Hatsum
Keimptilsterdyk 2
9035 VL DRONRYP
058 2541581