I am beautiful- 100 jaar na Rodin

28 januari t/m 3 september in MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Diverse werken van diverse kunstenaars.

De Art-Foyer van MartiniPlaza heeft zich een serieuze plaats verworven binnen de kunst en expositie locaties in Groningen; de tentoonstelling Bowie-Lesque en @ard.app.el werden een groot succes!

Auguste Rodin (1840-1917) was een beeldhouwer van het impressionisme. Hij is zonder twijfel de grootste en invloedrijkste kunstenaar van de moderne tijd. “I am Beautiful - 100 jaar na Rodin” is de titel van een unieke tentoonstelling in de Art Foyer van Martiniplaza; een hommage aan Rodin, 100 jaar na zijn dood. Meer dan 20 kunstenaars van internationale allure hebben zich laten inspireren door de naam van één van de bekendste beelden van Rodin “I am beautiful”... schoonheid volgens puur persoonlijk idee, uitgedrukt in een tijdsbeeld van nu.

Opening is 27 januari voor genodigden. De expositie is vanaf 28 januari t/m 3 september 2017 te bezichtigen voor publiek. Tijdens de openingstijden van Martiniplaza. Het is tevens een verkoop expositie.

Deelnemende kunstenaars: Maya Wildevuur, Erik Zwezerijnen, Annemarie de Groot, Ronald Soeliman, Ewoud Broeksma, Marcel Duran, Gerard van der Weerd, Rachel van Balen, Yolanda Visser, Anja Knoopers, Jasper van Deutekom, Joyce Eijkhout, Vroon Rameckers, Lyda Boekholt, Vietthanh, Florian Cats, Tonny Strik, Sergio Jove, Carmen González, Azat Malikov, Lola Eradus.

Data en tijden

zaterdag 28 januari 2017 t/m zondag 3 september 2017

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :
zondag 29 januari 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen