I am not an asshole!

15 april t/m 27 mei, Off Hook in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Melle de Boer (Delft, 1972) is een Nederlands beeldend kunstenaar en singer-songwriter. Hij studeerde in 1995 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Zijn praktijk omvat schilderijen, grafiek, tekeningen, schrijven en muziek. In zijn schilderijen streeft hij naar abstracte vormen, laat...

Lees meer

Melle de Boer (Delft, 1972) is een Nederlands beeldend kunstenaar en singer-songwriter. Hij studeerde in 1995 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Zijn praktijk omvat schilderijen, grafiek, tekeningen, schrijven en muziek. In zijn schilderijen streeft hij naar abstracte vormen, laat hij vegen achter en staat hij zichzelf niet toe succesvolle composities te herhalen. Dergelijke parameters stellen hem in staat de constante drang om goedkeuring te zoeken bij de toeschouwer te omzeilen. Vaak heeft Melle die 'goedkeuring' gezocht in het gebruik van verhalende en figuratieve elementen, een tendens die afneemt naarmate hij meer en meer autonome schilderijen maakt. Door een sfeer van het onverwachte te creëren, daagt elk werk zijn verlangen uit om het leven te beheersen.

Naast zijn werk als kunstenaar richtte Melle de Boer in de nazomer van 2002 de band Smutfish op. Het debuutalbum Lawnmower Mind wordt beschouwd als de grondlegger van de Nederlandse Country Noir.

Vanaf 2007 toerde Melle met Smutfish, en later als John Dear Mowing Club, door Europa, onder meer in het voorprogramma van Daniel Johnston.

Off Hook is blij u te kunnen vertellen dat Melle ons tijdens de opening van deze verrassende tentoonstelling zal vermaken met een speciaal optreden!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 26 mei 2022 : 12:00 - 17:00
vr 27 mei 2022 : 12:00 - 17:00

Toelichting: en na afspraak

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Off Hook
Bloemsingel 200
9712 MD GRONINGEN

gratis