Ian Matthews

19 september, Piterkerk (protestantse kerk) in LIPPENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter; folk. Voor sommigen is muziek maken zoals ademen. De normaalste zaak van de wereld. De folklegende en rasmusicus Ian Matthews is daar het spreekwoordelijk voorbeeld van. Zijn meer dan zestig albums die vanaf 1967 het licht zagen getuigen van een enorme muzikaliteit. Ook de meest ...

Lees meer

Singer-songwriter; folk.

Voor sommigen is muziek maken zoals ademen. De normaalste zaak van de wereld. De folklegende en rasmusicus Ian Matthews is daar het spreekwoordelijk voorbeeld van. Zijn meer dan zestig albums die vanaf 1967 het licht zagen getuigen van een enorme muzikaliteit. Ook de meest recente albums die de afgelopen jaren verschenen zijn door de muziekpers jubelend onthaald en als ‘juweeltjes’ betiteld. Zondagmiddag 19 september geeft de oprichter van Matthews Southern Comfort een soloconcert in de Piterkerk in Lippenhuizen.

Ian Matthews startte zijn ruim vijftig jarige muzikale carrière in 1967 als een van de oprichters en zangers van de beroemde band ‘Fairport Convention’. De bandleden gaven een volslagen nieuwe wending aan de Britse folk. Na drie prachtige albums verliet Matthews de band en richtte hij zijn eigen Matthews Southern Comfort op waarmee hij opnieuw grote successen vierde en nummer 1 hits noteerde. Daarnaast muntte de zanger-gitarist uit in talloze soloprojecten. Nog altijd verschijnen er met enige regelmaat nieuwe albums die getuigen van zijn muzikaliteit. Het belooft bij voorbaat een bijzonder intiem optreden te worden. Al is het op gepaste afstand. Een man, een stem en een gitaar, meer is er niet nodig voor onvergetelijke momenten.

Reserveren op www.piterkerklippenhuizen.nl is verplicht.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Piterkerk (protestantse kerk)
Buorren 30
8408 HH LIPPENHUIZEN
www.piterkerklippenhuizen.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader