IDFA in Groningen

25 november t/m 28 november, Forum Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 november strijkt de satelieteditie van het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA) in Groningen neer. Forum Groningen presenteert een zinderende dwarsdoorsnede van het festival in Amsterdam: vier volle dagen met toekomstige Oscarwinnaars, ontzagwekke...

Lees meer

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 november strijkt de satelieteditie van het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA) in Groningen neer. Forum Groningen presenteert een zinderende dwarsdoorsnede van het festival in Amsterdam: vier volle dagen met toekomstige Oscarwinnaars, ontzagwekkende staaltjes onderzoeksjournalistiek en hartverwarmende verhalen.

Programma online, kaartverkoop gestart
Het volledige programma is bekend, en de kaartverkoop is begonnen. Het programma bevat ruim dertig documentaires. Van de openingsfilm The Velvet Queen tot de traditionele afsluiter Best of IDFA kun je genieten van parels van verhalen, talkshows, inleidingen en nagesprekken. Bijvoorbeeld het monumentale Herr Bachmann und seine Klasse, het portret van een leraar die zijn leerlingen oneindig veel meer leert dan het standaard curriculum, of Prince of Muck, de eerste lange documentaire van de Rotterdamse filmmaker Cindy Jansen, gevolgd door een Q&A met Jansen zelf.

Programma, festivalinformatie en tickets via forum.nl/idfa

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN GRONINGEN
050 368 36 83
www.forum.nl
info@forum.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader