Ignite + Change + Cornered + Bloodsucker

29 oktober, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is weer tijd voor een lekker potje hardcore! Ignite Ignite is dé Amerikaanse hardcorepunkband van het afgelopen decennium. Al meer dan 10 jaar maken ze samen muziek en hebben ze wereldwijde aanhang. Dit doordat de band vele organisaties ondersteunt die zich inzetten voor milieu en mens. De muzi...

Lees meer

Het is weer tijd voor een lekker potje hardcore!

Ignite
Ignite is dé Amerikaanse hardcorepunkband van het afgelopen decennium. Al meer dan 10 jaar maken ze samen muziek en hebben ze wereldwijde aanhang. Dit doordat de band vele organisaties ondersteunt die zich inzetten voor milieu en mens. De muziek is pakkend, tijdloos en heeft vlijmscherpe teksten. Ignite’s concerten worden als magisch intens beschouwd, en niet alleen door de perfecte combinatie van emotie, power, gezindheid een bak aan ervaringen.

Change
Change is een Amerikaans/Canadese Straight Edge-band uit de Pacific Northwest met ex- en huidige leden van Betrayed, The First Step, Odd Man Out, Angel Du$t, Lower Species en Punitive Damage. Bestaande uit Aram Arslanian, Chris Williams, Jeff Caffey, Mike Jurek en Matt Bertell. Het merk van urgente hardcore van de band wordt beïnvloed door Youth of Today, Uniform Choice, INSTED, Sportswear, BOLD, Turning Point, Straight Ahead, Verbal Assault en Embrace.

Bloodsucker
Het vijfkoppige Bloodsucker maakt, in tegenstelling tot wat schrijver dezes vermoedde en ondanks de naam van de groep, geen trage en boze black metal, maar snoeiharde punk uit het straatje van Bad Brains en Minor Threat en met een vleugje metal à la Anthrax.

Cornered
Cornered levert hardcore met een maatschappelijke en intelligente boodschap. De Leeuwarders razen al sinds 2009 door binnen- en buitenland met een energieke show waar menig hardcore liefhebber behoorlijk hard op gaat. Ondertussen brengen ze regelmatig nieuwe muziek uit, met als laatste wapenfeit het album Failure.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 17.50

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 20,00