IJsbeelden Festival

17 december 2022 t/m 5 maart 2023, IJsselhallen in ZWOLLE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023 staat het grootste ijssculpturen festival van Europa weer in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Het Nederlands IJsbeelden Festival wil dit jaar inspireren met het thema: “WHAT...

Lees meer

Van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023 staat het grootste ijssculpturen festival van Europa weer in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland.

Het Nederlands IJsbeelden Festival wil dit jaar inspireren met het thema: “WHAT A WONDERFUL WORLD”. Na een lange tijd van Corona onzekerheid, angst en eenzaamheid is het weer tijd om samen te genieten van de mooie dingen van het leven. Het IJsbeelden Festival wil laten zien hoe prachtig de wereld is “WHAT A WONDERFUL WORLD”.

De beste ijskunstenaars uit de wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en decoratie maken de beelden nog magischer.

Eenmaal in het IJsbeelden Festival loopt u van het ene WONDER wereld in de andere WONDER wereld. Architectonische hoogstandjes als de Sagrada Familia uit Barcelona, beeldhouwkunst met het beroemde Jesus beeld uit Rio de Janeiro, natuurschoon waarbij Great Barriererif, de grootste koraalrif ter wereld in gekleurd ijs wordt vormgegeven. Vincent van Gogh tussen ingevroren zonnebloemen en olifanten en nijlpaarden op ware grootte.

In de Jägermeister -ijsbar kunt u de innerlijke mens weer opwarmen maar u kunt ook gebruik maken van de verwarmde horeca terrassen met warme chocolademelk, slagroom en Apfelstrudel.

Een bus kan u, na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival, gratis naar de gezellige binnenstad van Zwolle brengen. Uw auto kunt u laten staan op de parkeerplaats van de IJsselhallen, de bus brengt u ook weer gratis terug. De Hanzestad Zwolle heeft haar bezoekers veel te bieden; een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten, mooie museums en sfeervolle restaurants en cafés. Een stad die meer dan de moeite waard is om ontdekt te worden.

Bestel jouw kortingsvoucher via VanPlan

Via VanPlan kun je je kortingsvoucher kopen voor € 11,- en daarmee een kaartje kopen bij de organisatie. Zo scoor je extra voordelig je ticket. Let op: OP=OP

Lees minder

Links

€ 11,00

IJsbeelden Festival

Vouchercode voor goedkoper kaartje

Data en tijden

zaterdag 17 december 2022 t/m zondag 5 maart 2023

zondag : 10:00-17:00
dinsdag : 10:00-17:00
woensdag : 10:00-17:00
donderdag : 10:00-17:00
vrijdag : 10:00-17:00
zaterdag : 10:00-17:00

Toelichting: in schoolvakanties ook op ma, 1 jan gesloten

Waar is het?

IJsselhallen
Rieteweg 4
8011 AB ZWOLLE
038 4211843
www.ijsselhallen.nl

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen