Ila van der Pouw - De Klokkenluider van de Notre Dame

13 november, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kinderpoppenheater (6+). Quasimodo is klokkenluider van de beroemde kathedraal de Notre Dame. Hij komt nooit buiten, omdat hij bang is om uitgelachen te worden om zijn rode piekhaar, hoge rug en manke been. Daarom kijkt hij het liefste vanuit zijn veilige hoge toren uit over de stad Parijs. Iedere ...

Lees meer

Kinderpoppenheater (6+).

Quasimodo is klokkenluider van de beroemde kathedraal de Notre Dame. Hij komt nooit buiten, omdat hij bang is om uitgelachen te worden om zijn rode piekhaar, hoge rug en manke been. Daarom kijkt hij het liefste vanuit zijn veilige hoge toren uit over de stad Parijs. Iedere ochtend luistert hij naar het nonnenkoor in de kathedraal. Iedere nacht maakt hij een hapje voor zijn kat. Ieder uur van de dag luidt hij de klokken.

Het simpele, overzichtelijke leven van Quasimodo verandert als danseres Esmeralda zijn leven binnen danst. Hij komt erachter dat ze op de vlucht is. Maar voor wie of wat? Zal hij haar helpen? Daarvoor zal Quasimodo zijn geliefde kathedraal moeten verlaten.

Veelvuldig bekroond meester-poppenspeler Ila van der Pouw speelt een grappige, eigenwijze bewerking van de klassieker van Victor Hugo. Over de moed om deuren open te zetten, een drempel over te stappen. Naar buiten toe, naar een ander, hoe hij of zij er ook uitziet. Want schoonheid zit ook vanbinnen.

Geniet van een magische combinatie van dans en meesterlijk poppenspel.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 13 november 2022 : 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 14.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 14,00