Ilse De Lange

16 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ilse De Lange komt naar De Tamboer! Theatertour Ilse De Lange komt naar De Tamboer! Al sinds haar debuut World of Hurt behoort ze tot één van de grootste en meest gerespecteerde Nederlandse artiesten. In hoog tempo volgden vele hits, #1 albums en prestigieuze awards. Met The Common Linnets behaalde...

Lees meer

Ilse De Lange komt naar De Tamboer!

Theatertour
Ilse De Lange komt naar De Tamboer!
Al sinds haar debuut World of Hurt behoort ze tot één van de grootste en meest gerespecteerde Nederlandse artiesten. In hoog tempo volgden vele hits, #1 albums en prestigieuze awards. Met The Common Linnets behaalde ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, die resulteerde in een #1 hit in veertien landen.

Ilse is een veelzijdig artieste. Samen met Matthijs van Nieuwkerk heeft ze haar eigen TV-programma, ze had een rol in de Amerikaanse serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse Sing Meinen Song en is jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Met haar eigen festival Tuckerville zet ze country en americana op de kaart.

In 2019 bracht Ilse DeLange na het internationale succes met The Common Linnets haar langverwachte soloalbum uit. Dat moment ging niet onopgemerkt voorbij. Changes werd bekroond met goud, ook sleepte Ilse de Edison oeuvre award binnen. Tijdens haar theatertour brengt Ilse nieuwe muziek en haar grote, bekende hits ten gehore.

Meer weten? Check www.ilsedelange.com

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 16 november 2022 : 20:00 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 49.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl