Imagine

5 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jimmy Coburn kruipt in de huid van John Lennon. Het is al 40 jaar geleden dat John Lennon op onfortuinlijke wijze, veel te vroeg aan zijn einde kwam. Jimmy Coburn kruipt in de huid van John Lennon in deze memorabele terugblik en het bijzondere eerbetoon aan het leven van deze geweldige artiest. De...

Lees meer

Jimmy Coburn kruipt in de huid van John Lennon.

Het is al 40 jaar geleden dat John Lennon op onfortuinlijke wijze, veel te vroeg aan zijn einde kwam. Jimmy Coburn kruipt in de huid van John Lennon in deze memorabele terugblik en het bijzondere eerbetoon aan het leven van deze geweldige artiest.

De voorstelling volgt het leven van John Lennon, beginnend bij de vele hits die hij schreef met The Beatles, zoals Twist and Shout, All You Need Is Love, I Am The Walrus en Strawberry Fields. Na de breuk met The Beatles bleef John fantastische nummers schrijven tijdens zijn solocarrière, zoals Jealous Guy, Give Me So True, Stand By Me, Mother en natuurlijk Imagine. Met de prachtige songs en Jimmy Coburn in de hoofdrol, die eerder al te zien was in de op The Beatles geïnspireerde hitmusical Let It Be, is deze voorstelling een mooie ode aan de man die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 5 november 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 29,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader