Imagine

15 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The John Lennon Songbook; pop. Op 8 december 2020 was het veertig jaar geleden dat John Lennon werd vermoord. ‘IMAGINE - The John Lennon Songbook’ is een memorabele terugblik op het leven van, en een bijzonder eerbetoon aan, deze legendarische artiest. Jimmy Coburn brengt wereldberoemde songs die L...

Lees meer

The John Lennon Songbook; pop.

Op 8 december 2020 was het veertig jaar geleden dat John Lennon werd vermoord. ‘IMAGINE - The John Lennon Songbook’ is een memorabele terugblik op het leven van, en een bijzonder eerbetoon aan, deze legendarische artiest. Jimmy Coburn brengt wereldberoemde songs die Lennon voor The Beatles schreef en de hits die hij scoorde als soloartiest.

Op 8 december 2020 was het veertig jaar geleden dat vier kogels een einde maakten aan het leven van John Lennon. ‘IMAGINE - The John Lennon Songbook’ is een bijzonder eerbetoon aan deze legendarische artiest. Aan de hand van diverse hits word je meegenomen naar het memorabele verhaal van Lennon, dat begint bij The Beatles, waarvoor hij wereldberoemde songs schreef zoals ‘From Me To You’, ‘I Am The Walrus’, ‘In My Life’, ‘All You Need Is Love’ en ‘Strawberry Fields’. Na het uiteenvallen van de groep gooide Lennon solo alle artistieke remmen los en scoorde hij hits met onder andere ‘Jealous Guy’, ‘Woman’, ‘Mother’ en natuurlijk ‘Imagine’. Lennon wordt vertolkt door Jimmy Coburn, die ook een glansrol vervulde in de op The Beatles geïnspireerde hitmusical ‘Let It Be’.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 15 oktober 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 31.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 31,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader