IMOCG: De finale

6 augustus, Martinikerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na twee competitierondes zijn er van de oorspronkelijke twaalf kandidaten nu nog drie over in de competitie van de IMOCG. Op het Martiniorgel strijden zij om de eindzege. De drie kandidaten spelen deze avond vier werken, één van Scheidemann, één van Bach en twee van Brahms. Een internationale jury b...

Lees meer

Na twee competitierondes zijn er van de oorspronkelijke twaalf kandidaten nu nog drie over in de competitie van de IMOCG. Op het Martiniorgel strijden zij om de eindzege. De drie kandidaten spelen deze avond vier werken, één van Scheidemann, één van Bach en twee van Brahms. Een internationale jury bestaande uit de concertorganisten Jean-Claude Zehnder, Nathan Laube, Éric Lebrun, Reitze Smits en Pier Damiano Peretti beslist wie de winnaar is.

IMOCG 2022
Deze zomer vindt van 31 juli t/m 6 augustus de International Martini Organ Competition Groningen (IMOCG) plaats. Uit de hele wereld komen jonge organisten naar de stad om te strijden om de winst. De stad Groningen is uniek door de vele fraaie historische orgels die ze telt: tijdens het concours wordt er op maar liefst vijf van deze prachtige instrumenten gespeeld. De IMOCG 2022 belooft een week vol prachtige muzikale hoogtepunten te worden. Met concerten door de internationale juryleden, acht masterclasses, een excursie naar de Fivelingo streek en natuurlijk de verschillende competitie-onderdelen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 augustus 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: www.imocg.nl.

Waar is het?

Martinikerk
Martinikerkhof 3
9712 JG GRONINGEN
050 3111277
www.martinikerk.nl
info@martinikerk.nl