IMOCG: Juryconcert

5 augustus, Akerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In dit vierde concert van de International Martini Organ Competition Groningen horen we twee leden van de internationale jury: Éric Lebrun (Frankrijk) en Reitze Smits (Nederland). Zij spelen op het Schnitger-orgel in de Der Aa-kerk. Op het programma staan werken van o.a. Bull, Byrd en Bach. IMOCG ...

Lees meer

In dit vierde concert van de International Martini Organ Competition Groningen horen we twee leden van de internationale jury: Éric Lebrun (Frankrijk) en Reitze Smits (Nederland). Zij spelen op het Schnitger-orgel in de Der Aa-kerk. Op het programma staan werken van o.a. Bull, Byrd en Bach.

IMOCG 2022
Deze zomer vindt van 31 juli t/m 6 augustus de International Martini Organ Competition Groningen (IMOCG) plaats. Uit de hele wereld komen jonge organisten naar de stad om te strijden om de winst. De stad Groningen is uniek door de vele fraaie historische orgels die ze telt: tijdens het concours wordt er op maar liefst vijf van deze prachtige instrumenten gespeeld. De IMOCG 2022 belooft een week vol prachtige muzikale hoogtepunten te worden. Met concerten door de internationale juryleden, acht masterclasses, een excursie naar de Fivelingo streek en natuurlijk de verschillende competitie-onderdelen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 5 augustus 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: voorverkoop via de website www.imocg.nl.

Waar is het?

Akerk
Akerkhof 2
9711 JB GRONINGEN
050 3123569
www.akerk.nl
info@groningerkerken.nl

€ 15,00