ImPerfect Dancers Company - Empty Floor

24 september, Doopsgezinde Kerk in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Indrukwekkend dansstuk. Empty Floor is ontstaan uit het verlangen om de verborgen belevingswereld te verkennen van wie dagelijks geconfronteerd wordt met de ziekte van Alzheimer. Het stuk wil het taboe doorbreken en het publiek bewust maken van de verschillende aspecten van de ziekte. De dansers de...

Lees meer

Indrukwekkend dansstuk.

Empty Floor is ontstaan uit het verlangen om de verborgen belevingswereld te verkennen van wie dagelijks geconfronteerd wordt met de ziekte van Alzheimer. Het stuk wil het taboe doorbreken en het publiek bewust maken van de verschillende aspecten van de ziekte. De dansers delen het podium met senioren-vrijwilligers die personen met Alzheimer een gezicht geven door voor één avond hun gevoelens, angsten en vreugden te vertolken.

Door zowel het pijnlijke als het grappige te belichten toont Empty Floor de kracht en de vreugde van het leven dat schuilgaat achter de onbehaaglijke schaamte van patiënten en hun naasten. Bij deze productie worden steeds lokale seniorenverenigingen betrokken. De voorstelling wordt gedanst door imPerfect Dancers Company, onder de artistieke leiding van Walter Matteini en Ina Broeckx.

Het artistiek duo Walter Matteini en Ina Broeckx heeft al vele lovende kritieken en prestigieuze prijzen mogen ontvangen en hebben samen met imPerfect Dancers Company de hedendaagse dansscene compleet veroverd. Energiek, emotioneel, ontvankelijk en gemotiveerd zijn kenmerkende woorden voor deze groep. Hun choreografische taal is intens fysiek en atletisch en hangt af van hun zoektocht om de menselijke ziel in al zijn verschillende facetten te verkennen en te begrijpen. Een inspirerende en unieke dansvoorstelling voor iedereen die geraakt wil worden.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

Waar is het?

Doopsgezinde Kerk
Wirdumerdijk 18
8911 CD LEEUWARDEN

€ 23,50