In frou mei behoeften

18 juni t/m 19 juni, Dorpshuis Uthof in SIEGERSWOUDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Friese komedie door theatergroep SIEL. Sinds het begin van dit jaar is de nieuwe theatergroep SIEL in kleine zetting aan het repeteren met een nieuwe Friese komedie. Het stuk heet In frou mei behoeften. De oorspronkelijk Vlaamse komedie is geschreven door John Vermeulen. De Friese vertaling is van ...

Lees meer

Friese komedie door theatergroep SIEL.

Sinds het begin van dit jaar is de nieuwe theatergroep SIEL in kleine zetting aan het repeteren met een nieuwe Friese komedie. Het stuk heet In frou mei behoeften. De oorspronkelijk Vlaamse komedie is geschreven door John Vermeulen. De Friese vertaling is van de hand van Sietse Bouma uit Bakkeveen.

Samen met Elske Klooster uit Siegerswoude heeft hij de theatergroep SIEL opgericht. Het tweetal is van mening, dat er wel wat reuring op het gebied van theater maken mag plaatsvinden. En dat kan nu al als je een stuk speelt met een niet al te grote bezetting.

Op 18 juni zal de première volgens de dan geldende Corona maatregelen om 20.00 worden gespeeld in het dorpshuis van Siegerswoude. Ook voor 19 juni staat een optreden gepland.

De inhoud van In frou mei behoeften:
Luuk en Janneke zijn een behoorlijk lange tijd getrouwd. Zij is een notarisdochter, maar is nooit aan het werk geweest. Hij is een stadsambtenaar die de meeste promoties in het werk aan zijn neus voorbij heeft laten gaan. Er zit wat slijtage aan het huwelijk.

Luuk en Janneke vermaken zich overdag voor het grootste deel door elkaar de huid op sinistere wijze vol te schelden. Janneke probeert de vlam in hun seksuele relatie weer wat aan te wakkeren. Maar dat heeft tot gevolg, dat er scheve situaties ontstaan, waar de twee echtelieden niet op hadden gerekend.

Lees minder

Data en tijden

vr 18 juni 2021 : 20:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dorpshuis Uthof
Uthof 10
9248 KS SIEGERSWOUDE

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader