Indoor Winterbraderie

17 december, Parc Sandur in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Onze Indoor Winterbraderie vindt plaats op Parc Sandur in de sporthal op zaterdag 17 december van 11:00 tot 17:00 uur. Op onze Indoor Winterbraderie Emmen kun je shoppen, workshops volgen, winterse versnaperingen verkrijgen en leuke activiteiten doen. Onze braderie vindt plaats in onze sporthal op ...

Lees meer

Onze Indoor Winterbraderie vindt plaats op Parc Sandur in de sporthal op zaterdag 17 december van 11:00 tot 17:00 uur.

Op onze Indoor Winterbraderie Emmen kun je shoppen, workshops volgen, winterse versnaperingen verkrijgen en leuke activiteiten doen. Onze braderie vindt plaats in onze sporthal op zaterdag 17 december van 11:00 tot 17:00 uur. Het is dus een indoor braderie wat het een ideaal uitje maakt met de koude regenachtige dagen.

De entree is gratis en iedereen is welkom. Een leuk uitje voor jong en oud! Op de dag zelf zullen er kraampjes vol leuke goodies staan. Denk aan sieraden, kaarsen, cadeaus en nog veel meer. Ook zal er live muziek in het midden van de zaal aanwezig zijn. Sla jouw cadeaus voor de feestdagen in en geniet achteraf van een heerlijk kopje warme chocomel met slagroom. Of volg één van onze creatieve workshops en bestel daarna een heerlijk broodje Unox. Één ding is zeker alles op onze braderie is afgestemd op de winterse sferen.

Parkeren? Ook dit is geen probleem. Bij de ingang van ons park is een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis