Inez Timmer - Mijn schitterende scheiding

13 november, Ioannis Theatertsjerke in WIER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alleen de hond blijft je gezelschap houden. En dan ben je opeens alleen, je man verlaat je voor een jonger model met een grotere voorgevel, je dochter wil het huis uit en kerst staat voor de deur. Alleen de hond blijft je gezelschap houden. Vrienden maken het leven nog ingewikkelder met mislukte ...

Lees meer

Alleen de hond blijft je gezelschap houden.

En dan ben je opeens alleen, je man verlaat je voor een jonger model met een grotere voorgevel, je dochter wil het huis uit en kerst staat voor de deur. Alleen de hond blijft je gezelschap houden.

Vrienden maken het leven nog ingewikkelder met mislukte koppelpogingen, de hulplijn biedt geen soelaas en je wordt heen en weer geslingerd tussen euforie en wanhoop. De hoofdpersoon in dit verhaal, Angela van Haaren-De Widt, komt al gauw tot de ontdekking dat het leven in je eentje behoorlijk ruk is. Maar er valt ook veel nieuws te ontdekken! De seksshop bijvoorbeeld, datingsites en… jezelf. Want wie is Angela eigenlijk? Een kostelijke solovoorstelling over een ‘oudere jongere‘ vrouw die zichzelf helemaal opnieuw moet uitvinden en daar uiteindelijk met hilarische horten en stoten in slaagt. De voor velen herkenbare situatie en de zelf-relativerende humor van de hoofdpersoon maken deze voorstelling tot een heerlijke theatermiddag.

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 13 november 2022 : 15:00 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00

Voorverkoop: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123.

Waar is het?

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
9043 VP WIER
www.ioannistheatertsjerkewier.nl

€ 15,00