Ingrid Hütten en Humphrey Isselt

1 juni t/m 18 augustus, NHL Stenden Galerij in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunstenaars Ingrid Hütten en Humphrey Isselt van SENSUS Studio Heerenveen exposeren van 28 mei tot 18 augustus 2021 in samenwerking met Art Connection circa 10 schilderkunstwerken in de NHL Stenden Gallery te Leeuwarden. Ingrid en Humphrey hebben ten doel een breed publiek kennis te laten maken me...

Lees meer

Kunstenaars Ingrid Hütten en Humphrey Isselt van SENSUS Studio Heerenveen exposeren van 28 mei tot 18 augustus 2021 in samenwerking met Art Connection circa 10 schilderkunstwerken in de NHL Stenden Gallery te Leeuwarden.

Ingrid en Humphrey hebben ten doel een breed publiek kennis te laten maken met de schoonheid van digitale teken- en schilderkunst. Ze slaan daarbij een brug met de traditionele schilderkunst. Ingrid en Humphrey halen hun inspiratie uit de natuur en de ‘beweging van het leven’. Kenmerkend voor de stijl van de kunstenaars van SENSUS Studio Heerenveen is dat de energieke en kleurrijke kunstwerken diep in de ziel raken.

SENSUS Studio Heerenveen is een initiatief van Ingrid Hütten en Humphrey Isselt. Ingrid is afgestudeerd aan het conservatorium in Groningen. Ze is componist, dirigent en muzieklerares. Ingrid is een professioneel harpiste, pianiste en zangeres. Zij is actief in orkesten en koren. Humphrey heeft een uitgebreide carrière als organisatieadviseur en integraal coach. Beide delen hun passie voor kunst in vele vormen: expressieve kunst zoals muziek, toneel, dans, fotografie en schilderen. De kunstuitingen van de kunstenaars zijn waarlijk expressieve composities te noemen.

Ingrid is een getalenteerd natuurfotografe die haar expressieve vorm heeft gevonden in de digitale verwerking van haar foto's. Humphrey heeft met zijn achtergrond als kunstschilder (sinds 2009 geverifieerd kunstenaar bij Saatchi Art) en softwareontwikkelaar een manier gevonden om zijn schildertechniek in digitale vorm weer te geven.

De expositie in de Stenden Gallery toont landschappen en twee kunstwerken met sport als onderwerp. De bijzonder mooie resultaten, van het minutieuze werk van de twee kunstenaars, zijn behalve in de NHL Stenden Gallery ook te zien op de website / online winkel: https://sensus-studio.online. In september 2020 werd de SENSUS Studio Galerie en winkel geopend aan de Rindert van Zinderen Bakkerweg 15 in Heerenveen. Daar is iedereen, op afspraak, tussen 11:00 -17:00 welkom.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 1 juni 2021 t/m woensdag 18 augustus 2021

maandag : 8:30-17:00
dinsdag : 8:30-17:00
woensdag : 8:30-17:00
donderdag : 8:30-17:00
vrijdag : 8:30-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

NHL Stenden Galerij
Rengerslaan 10
8917 DD LEEUWARDEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader